Po čem lidi touží ?

19.09.2013 17:17

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace.

Důvodem spuštění nové prezentace je oslovení lidí, milovníků kvalitních plemen psů a budoucích vystavovatelů špičkového plemene Pudla bílého velkého - Královského. Našim záměrem je zviditelnit toto nádherné a elegantní, prestižní plemeno, které je chováno a připravováno na velmi úspěšný život v oblasti výstavy psů. Tato prezentace je seznámení se s tímto plemenem psa, který je chován z 99,9 % jako výstavní plemeno. Elegance a charisma tohoto plemene, dokáže velmi doplnit rodinu, do které naši chovanci přijdou. Pokud si pořídíte od nás Pudla bílého Královského, stane se pro Vás, velmi důležitou součástí Vašeho života.

S těmito velmi kvalitními psy se nikdy nebudete nudit a budete je velmi milovat. Celý život Vám budou přinášet radost, a pokud mu jeho lásku vrátíte a budete o něj pečovat s láskou, tito psy od nás budou vítězit.

Povaha těchto psů je velice vyrovnaná a klidná. Toto psí plemeno je velmi společenské, jsou velmi oddaní svému pánu a příteli, kterým zajisté budete i Vy. Obrovská výhoda tohoto plemene je v jejich srsti, protože tito psy jsou velmi vhodní pro alergiky a nelínají. Jejich srst je pravidelně upravována a tvarována do elegantních tvarů a různých stylů vhodných pro výstavní účely. Jejich ladný pohyb se dá srovnat s ladným pohybem koně plnokrevníka. Toto plemeno psů, které je chováno převážně pro výstavní účely, Vám zpestří celý Váš život. Pokud si pořídíte psa od nás, tak Vám 100 % garantuji, že tato investice se Vám mnohonásobně vrátí v podobě elegance a oddanosti.

Budeme velmi rádi, když se na naše stránky  https://cms.chovatelska-stanice-av-pes.webnode.cz budete vracet a napíšete nám svoje komentáře a dotazy na téma Pudl bílý Královský. Na našich stránkách Vás budeme průběžně informovat o chovu a přípravě těchto nádherných a ušlechtilých psů na výstavy a na našem blogu budeme postupně uvolňovat články týkající se tohoto plemene. Naše dlouholetá praxe nás řadí mezi experty ušlechtilých plemen psů, zejména Pudla bílého velkého - Královského, výstavního.

Návštěva na našich webových stránkách, Vám přinese velmi podrobné informace o chovu, výcviku, péči o srst a přípravě na výstavy. Máme bohaté zkušenosti s chovem Pudla bílého Královského, velmi zkušený tým, který velmi ochotně a profesionálně připraví jak po zdravotní tak po estetické stránce Vašeho psího společníka jak na evropské, mezinárodní tak i na světové výstavy. Velmi ochotně Vám poradíme jakou kvalitní stravu a doplňky používají špičkový chovatelé, jaké přípravky a šampony na údržbu srsti psa a také Vám pomůžeme a  provedeme Vás od prvopočátku pořízení Vašeho psího šampióna.

Vždy se můžete na nás spolehnout.  Veronika Žílová